The Cosy Rockers en Rob van Reeuwijk laten gouden muzikale tijden herleven op Kijkduin

Aanstaande zondag 26 augustus staan The Cosy Rockers en zanger-entertainer Rob van Reeuwijk op het podium van Kijkduin tijdens de Boulevard of Golden Music. De aanvang is 15.00 uur.


Wat goed is komt snel. Dat gaat zeker op voor The Cosy Rockers. Ze zijn wervelend, bruisend, zeer muzikaal en maken van ieder optreden een waar feestje. Laat je meevoeren naar de tijd van toen op onder meer de prachtige klanken van de Stratocaster Fender.  Deze gepassioneerde band staat borg voor een fantastische sound en aansprekende optredens met tientallen ijzersterke nummers uit de hoogtijdagen van de Rock ‘n Roll.

Ook de Haagse zanger/entertainer Rob van Reeuwijk zal deze middag een optreden verzorgen.  Rock ‘n Roll is King. Hij zette afgelopen zomer Kijkduin al op zijn kop met zijn bruisende optreden.Het zal moeilijk zijn om stil te blijven staan op zijn zinderende klanken.

Voor al die babyboomers is het de muziek uit hun jeugd, de  tijd van hun eerste vriendje of vriendinnetje, dansles bij Wesseling v.d. Meulen, de eerste kus, de petticoat, Puch en Tomos, Cadillacs en Ford Thunderbirds, maar ook de periode van de hoela hoep, de Kikkers, Plu & Bullen en de Jukebox.  Stilzitten is geen optie, meeswingen des te meer bij de heerlijke klanken van deze muzikanten.

Het repertoire van The Cosy Rockers bestaat uit zowel instrumentale als vocale nummers van o.a. The Shadows, Cliff Richard, Elvis Presley, The Everly Brothers, Buddy Holly en Chuck Berry maar ook Nederlandse act’s zoals The Jumping Jewels en Z. Z. & the Maskers. Er is de afgelopen tijd weer met hart en ziel gerepeteerd en er staan diverse nieuwe songs op het repertoire. Het is een ‘Trip down memory lane’ Een middag vol nostalgische klanken en jeugsentiment.

De aanvang van het evenement is 15.00 uur tot rond 18.00 uur.  Toegang en parkeren zijn gratis. Kom genieten op de altijd gezellige Boulevard van Kijkduin, met gezellige horeca, fijne terrassen en leuke winkels op de aansprekende klanken van muzikanten.  Organisatie: Martin Reitsma en Boudewijn Regenbogen met ondersteuning van Esther Regenbogen en Els de Wit. De Boulevard of Golden Music wordt u aangeboden door Stichting Beach Resort Kijkduin i.s.m. de ondernemers van Kijkduin en Rainbow International Presentaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.