PowerSlim Ladies middag bij Shape It Out

Shape It Out zit inmiddels anderhalf jaar in Kwintsheul. Eigenaresse Petra Oosterveen begon met Body Tec lessen, daarna het plaatselijk afvallen door middel van ultrasound en lymfedrainage in combinatie met bodywraps. En nu het ontbrekende stukje de voeding. Vanaf november is Shape It Out een officieel PowerSlim centrum. “Dat betekent dat men nu bij ons nu terecht kan voor sporten, afslanken en voedingsadviezen,” aldus PowerSlim voedingscoach Petra.

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld programma dat men volgen kan onder persoonlijke begeleiding van een PowerSlim voedingscoach. De voordelen van PowerSlim zijn: een behandelplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie, lekkere producten, verantwoord voedingspatroon, makkelijk vol te houden, eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten en behoud van jouw spiermassa.

Powerslim Ladies middag
Om geïnteresseerden kennis te laten maken met PowerSlim organiseert Shape It Out samen met een aantal andere onderneemsters uit de regio een leuke middag op zondag 2 december van 14.30 tot 17.30 uur. Op deze middag krijgt men een korting van 15% op alle producten van PowerSlim, zijn er diverse leuke aanbiedingen en kunnen de bezoekers onder het genot van een gratis (Powerslim) hapje en drankje leuke Kerst- of Sinterklaascadeautjes kopen, hun nagels laten doen, en genieten van een overheerlijke stoelmassage of van de oliën van Healthy Oils.

Aanbieding
Start je voor 31 december met PowerSlim dan ontvang je: een kennismakingsbehandeling figuurcorrectie (30 min. Ultrashape en ong. 30 min. Lymfedrainage) of het kennismakingspakket Body Tec (1 proeftraining en 2 standaardtrainingen incl. stofwisselingskuur) geheel gratis. Alle informatie is ook te vinden op www.shapeitout.nl

Contact
Shape It Out is gevestigd aan het Groenepad 24 in Kwintsheul. Tel. 06-23790319.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.