Kringloop Erasmus: de leukste plek voor de beste koopjes!

Aanstaande zaterdag worden de deuren van Kringloop Erasmus voor het eerst feestelijk geopend. Kringloop Erasmus wil zo snel mogelijk bekendheid krijgen als dé verkooplocatie van tweedehands artikelen. “Met de opbrengsten van onze verkoop steunen wij diverse goede doelen zoals KIKA en de dierenbescherming!”

Bij Kringloop Erasmus wordt dankbaar gebruik gemaakt van spullen die mensen over hebben en een tweede leven gunnen. Men kan hier terecht voor allerhande artikelen zoals meubels, witgoed, AV-apparatuur, curiosa, schilderijen, serviesgoed, kleding, glaswerk, keukengerei, boeken, cd’s, fietsen, onderdelen en seizoenartikelen. Kringloop Erasmus beschikt over ruim 1000m2 binnen- en buitenverkoopruimte. “Het komt wekelijks voor dat wij tegen een nieuwe interessante partij goederen aanlopen. Kom daarom regelmatig bij ons kijken. Zorg dat u er op tijd bij bent! Onze bezorgservice staat klaar om uw aankopen tegen een kleine vergoeding eventueel te bezorgen!”

Tijdens de openingstijden kunnen tweedehands spullen worden ingeleverd, maar men kan Kringloop Erasmus ook bellen voor het maken van een afspraak voor het ophalen van goederen, zelfs complete inboedels. “Wij kunnen ook een taxatie maken om uw huis leeg te halen en stofvrij op te leveren. Bovendien doen wij complete verhuizingen.”

Aan de retail-activiteiten van Kringloop Erasmus liggen nog meer doelstellingen ten grondslag. “Verschillende medewerkers binnen onze kringloop zijn vrijwilliger. Deze vrijwilligers vinden het leuk om ons te helpen orde te scheppen in de veelheid van artikelen. Daarnaast helpen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk.”

Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs! De koffie staat zes dagen per week klaar!

Openingstijden
Kringloop Erasmus is gevestigd aan de Erasmusweg 872 (tegenover het honkbalveld) in Den Haag. Tel. 06-53127427 en 06-21391241. E-mail: kringloop@hotmail.com. Openingstijden op maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. ‘s Zondags gesloten. Ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Tramlijn 16 stopt vlakbij op de Dedemsvaartweg hoek Steenwijklaan. Zie ook de Facebookpagina van Kringloop Erasmus.

Foto’s Richard Mulder

2 reacties

  1. Jaap

    06 nummers, hotmail. Niet genoemd wie de eigenaar is in het stuk etc. Echte doelstelling zie ik niet. Is er wel wat onderzoek gedaan voordat deze “advertentie” geplaatst is?

    “Aan de retail-activiteiten van Kringloop Erasmus liggen nog meer doelstellingen ten grondslag. ” en dan worden er maar 2 genoemd, Vrijwilligers inzetten en de kwetsbare groep mensen met afstand tot arbeidsmarkt noemen.

    Kortom, is dit een solide kringloop waar je met vertrouwen kan binnenstappen als lezer of gewoon keiharde business met winstoogmerk onder het mom van een non profit kringloop ? Ik twijfel en neig naar het laatste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.