De Goede Worp bestaat 40 jaar

Op 1 oktober 2017 bestaat Jeu de Boulesclub ‘De Goede Worp’ (D.G.W.) uit Den Haag 40 jaar. Het was in het voorjaar van 1976 dat er bij wijkvereniging Zuiderpark enkele enthousiaste leden op hun eigen manier jeu de boules gingen spelen; weliswaar onder de vlag van de vereniging Zuiderpark, maar wel met toestemming van die vereniging, in een eigen Jeu de Boules club.

De drang om op eigen benen te staan werd echter groter en groter en op 19 september 1977 nam het toenmalige bestuur de beslissing om het lidmaatschap van de Zuiderparkvereniging op te zeggen. Zo’n veertig leden volgden het bestuur in deze. Bij atletiekvereniging Sparta in de Zuidlarenstraat werd een ander onderkomen gevonden. Zo werd een eigen onafhankelijke club opgericht die ‘De Goede Worp’ werd genoemd.

‘De Goede Worp’ heeft momenteel een fraai onderkomen aan de Hengelolaan 1061. “We hebben 150 actieve leden, beschikken over een geweldige accommodatie met 16 binnenbanen en 48 buitenbanen, een sfeervolle kantine en kijken vol vertrouwen naar de toekomst!
Op www.degoedeworp.nl staat meer informatie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.