Zomerfeest Florence Nightingale Park

Zondag 27 augustus was weer het jaarlijkse Zomerfeest in het Florence Nightingale park. Een gezellige woonwijk naast het Haga Ziekenhuis waar veel georganiseerd wordt voor en door bewoners. Op deze dag konden de kinderen weer gebruik maken van de Aquaballen in de vijver achter de woningen van de Trude Mertenslaan.

Voorzitter Feestcommissie Henk Grijspaardt: “Al zolang de wijk bestaat organiseren wij namens de VVE-FNP een Zomerfeest voor de bewoners. Ook hebben we een paar keer per jaar een burenborrel in Dakota waar bewoners uit de wijk elkaar kunnen ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Dit ter bevordering van de cohesie in de wijk. En het werkt! Hierdoor hebben we ook een actief bestuur dat nauwe contacten onderhoudt met het Haga Ziekenhuis, Politie, Stadsdeelkantoor, Wijkberaad Leyenburg et cetera. Wij hebben ook een Whatsapp Alert Groep opgezet waar de meeste bewoners in meedraaien. Samen moet je het doen! Samen werken aan een leefbare, gezellige en veilige wijk. Daar staan we voor!”

Voorbereidingen voor het jubileumjaar zijn al in gang gezet. Volgend jaar bestaat de wijk 25 jaar en dat moet natuurlijk uitbundig gevierd worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.