Zomerbraderie Leyweg

De Zomerbraderie op vrijdag 24 t/m koopzondag 26 augustus van winkelcentrum Leyweg is een leuk dagje uit. Op vrijdag en zaterdag kunnen bezoekers vanaf 10.00 uur terecht en op zondag staan de standhouders om 11.00 uur paraat. Tijdens de zomerbraderie op zondag 26 augustus de is Leyweg van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Bezoekers kunnen op deze dag gratis parkeren in een van de parkeergarages van winkelcentrum Leyweg.

Op zaterdag 25 en zondag 26 augustus wordt tevens de finale van de Zomerspelen in winkelcentrum Leyweg gehouden. Dit weekend staat Leyweg bol van de activiteiten en de vele attracties. Zoek alle volle spaarkaarten op en kom tijdens de finaledagen tussen 12.00 en 16.00 uur naar de Leyweg. De spaarkaarten kunnen ingeleverd worden bij de schminkstand en het knutselterras in de overdekte passage en bij de klimtoren, het springkussen, radiografisch bestuurbare monstertrucks, oud-Hollandse spellen en het speelhonk op het Marktplein.

Let op: de spaarkaarten kunnen niet ingeleverd worden bij de attracties van de braderie (eendjes vissen, kinderkermis, ponyrijden en trampoline.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.