Zipline Scheveningen 500e partner voor De Hofpas

De Zipline in Scheveningen is de 500e partner van De Hofpas. Vanaf nu kunnen mensen met een Hofpas op speciale dagen met korting de spectaculaire afdaling maken. Het volledige team van de Hofpas maakte ter ere van het bereiken van deze mijlpaal alvast een ‘ride’ op de Zipline.

Matijs van der Harst van de Zipline. “Met de Hofpas hopen we nieuwe bezoekers naar de Pier en de Zipline te trekken en we kunnen bovendien wat varieren in onze tarieven voor lokale bewoners. Zo snijdt het mes aan meerdere kanten. Dat is het mooie van de Hofpas, iedereen vaart er wel bij. We zijn er trots op dat wij de 500e partner zijn van een mooie lokale initiatief.”

De Hofpas is 1 oktober j.l.  gelanceerd en heeft in korte tijd een groot aantal lokale bedrijven aan zich weten te binden. De Hofpas biedt korting bij lokale winkels, bedrijven, restaurants, theaters en verenigingen en wil op deze manier bijdragen aan het versterken van de lokale economie “Uit onderzoek blijkt dat mensen gewoon gelukkiger zijn in levendige buurten met sociale contacten”, aldus José Bosch, directeur van de Hofpas. “We zijn heel trots op het feit dat we al 500 partners hebben mogen aansluiten bij De Hofpas. We merken dat de pas steeds vaker gebruikt wordt en echt een functie gaat vervullen in de regio. Er is heel veel te doen in de regio en dat willen we graag laten zien.”

De Hofpas is er voor iedereen in de regio Haaglanden en kan gratis worden aangevraagd op www.dehofpas.nl. De korting op de zipline (€20,- i.p.v. €30,-) geldt op: vrijdag 6 april, vrijdag 18 mei, vrijdag 15 juni, vrijdag 13 juli, maandag 20 augustus, dinsdag 18 september en zaterdag 20 oktober.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn om zich aan te sluiten bij de Hofpas kunnen zich aanmelden op www.dehofpas.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.