Zelf op het podium bij Dakota’s Zomerweek!

Traditiegetrouw komt Theater Dakota met haar voorstelling voor én door jong en oud. (Groot)moeders, snelle meiden, Hhppe vaders en stoere opa’s en jongens, in één voorstelling op het podium van Dakota.

Drie generaties spelen mee in de voorstelling, die ze samen maken, in de eerste week van de zomervakantie (van maandag 11 t/m donderdag 14 juli). Van maandag t/m woensdag komen de workshops en op donderdag laten de deelnemers, samen met de anderen, zien wat ze hebben gemaakt. Prijs voor een hele week workshops én voorstelling is 15 euro; met Ooievaarspas 7,50 met Vakantiepas 12 euro.

Reserveer via www.theaterdakota.nl of 070-3265509 of kassa@theaterdakota.nl of aan de kassa van Theater Dakota aan de Zuidlarenstraat 57. Bij de voorstelling mag iedereen komen kijken (2 euro per kaart, 1 euro met Ooievaarspas).

Ben je tussen de 7 en de 100 jaar? Kom naar Theater Dakota en speel, dans of zing mee! Er zijn verschillende workshops die allemaal een eigen stukje van de voorstelling maken. Meer info staat op www.theaterdakota.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.