Zegevierend ALO 1 geeft pietentraining

De opening van het zaalseizoen is niet zonder slag of stoot verlopen. Het team had in de oefenperiode tijdens de Haagse Korfbaldagen uitstekend gepresteerd tegen Phoenix 1. Een sterk eersteklasseteam waarvan maar nipt werd verloren. Dat gaf vertrouwen voor de zaalcompetitie, waar ALO aast op promotie naar de eerste klasse.

Zondag 25 november kwam DOT uit Oss op bezoek, die hadden besloten om stijf achter te gaan verdedigen. Maar ALO was duidelijk de bovenliggende ploeg en wist de wedstrijd met een keurige 19-12 afsluiten. Minpunt was dat coach Rob Siemer een gele kaart moest incasseren wegens commentaar op de scheidsrechter. Rob: ”Ja, dom natuurlijk, maar ook mijn tolerantie kent een bovengrens”, blikte te coach, die zijn spelers een groot compliment maakte, terug.

Pietentraining voor kinderen tussen 3 en 6 jaar
Voor de jongste jeugd heeft ALO een Pietentraining in petto op 1 december. Kinderen tussen 3 en 6 jaar zijn dan van harte welkom om hun Pietendiploma te halen, ook als je nog geen lid bent. De Pietentraining wordt gehouden in de gymzaal van basisschool de Wonnebald en begint om 10:00 uur. Er wordt gratis warme chocomel geserveerd, ook voor de papa’s en mama’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.