Zaterdag 6 januari open dag bij Tandartspraktijk Lage Veld

Op maandag 8 januari opent Tandartspraktijk Lage Veld haar deuren voor het publiek. Maar wie eerst een kijkje wil nemen in de geheel nieuwe praktijk kan op zaterdag 6 januari van 12.00 tot 17.00 uur terecht voor een persoonlijke kennismaking.

Wie op zoek is naar een deskundige tandarts én een zeer ervaren mondhygiënist in één praktijk is hier aan het goede adres. Gert-Jan Kamphuis (29 jaar) heeft al een aantal jaren ervaring als tandarts. Hij gaat samen met Hussein Mirsadeghi de praktijk openen in Lage Veld.
Gert-Jan is niet alleen ‘gewoon’ tandarts, maar hij heeft veel affiniteit met cosmetische tandheelkunde zoals onder andere facings, tanden bleken en nog veel andere technieken. Gert-Jan heeft ook ervaring met patiënten die tandartsangst hebben. Deze kan hij heel goed behandelen en gerust stellen.
Dit in combinatie met de uitstekende mondhygiënist Hussein Mirsadeghi die bij velen al een bekende is. Wat ook een toevoeging is bij tandartspraktijk Lage Veld is de implantologie. Voor een ervaren kaakchirurg kan men dus ook bij de praktijk terecht.

Hussein en Gert-Jan hebben jaren geleden als collega’s al samengewerkt. Zij hebben elkaar nooit uit het oog verloren. “We hebben altijd goed contact gehouden, en zo ben ik op het idee gekomen om samen een praktijk te starten,” aldus Hussein.

Vergoeding
Tandartspraktijk Lage Veld is voorzien van de modernste apparatuur. Tevens is er een systeem aangeschaft waarmee zij voor de patiënt met een druk op de knop inzage hebben in onder andere de vergoedingen waar de patiënt recht op heeft. Er is gebleken dat men vaak niet precies weet wat er nu wel en niet wordt vergoed. “Tandartspraktijk Lage Veld geeft u een eerlijk en goed advies, ook denken wij met u mee en zoeken zij altijd een oplossing!”

Kennismakingsgesprek
Mensen die liever eerst een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek willen hebben om goed geïnformeerd te worden over bijvoorbeeld de behandeling die voor hen het beste is, wat er allemaal mogelijk is, of over de vergoedingen, kunnen natuurlijk ook geheel vrijblijvend een afspraak maken. Voor meer informatie mail naar info@tandartspraktijklageveld.nl of kijk op www.tandartspraktijklageveld.nl.
Tandartspraktijk Lage Veld is gevestigd aan de Athenesingel 8, 2548 TH Den Haag-Wateringse Veld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.