Zaterdag 31 maart om 20.45 uur: AZ thuis!

Aanstaande zaterdag speelt ADO Den Haag weer een wedstrijd in het eigen Cars Jeans Stadion. Om 20.45 uur wordt afgetrapt tegen bekerfinalist AZ. Iedereen kan voor deze wedstrijd vier kaarten bestellen, dus neem vooral vrienden en familie mee om samen een wedstrijd van ADO Den Haag in het stadion te beleven!

Een (Seizoen) Club Card is niet verplicht, maar geeft je wel korting op kaarten. Seizoen Club Cardhouders krijgen 10% korting, Club Cardhouders krijgen 5% korting op losse kaarten via E-ticketing.
Via ADO Den Haag E-ticketing is het tegenwoordig heel eenvoudig om kaarten te kopen! Selecteer de wedstrijd en vak, reken de tickets af met Ideal en print je kaarten uit. Toegang tot het stadion is alleen mogelijk met een goed leesbare uitgeprinte e-ticket (of Seizoen Club Card). Het is dus niet mogelijk om via je mobiele telefoon je toegangskaart te laten scannen aan de poort.

Rond het Cars Jeans Stadion zijn een drietal parkeerterreinen te vinden: P1, P2/P2VIP en P3. P2/P2VIP en P3 zijn op wedstrijddagen bestemd voor personen met een parkeerkaart (zoals bijvoorbeeld sponsoren). P1 is op wedstrijddagen toegankelijk voor iedereen. De kosten om op P1 te parkeren bedragen 10 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.