Page 5 - DeRijswijkseKrant_w1019
P. 5

pagina 5 - 6 maart 2019 www.DeRijswijkseKrant.nl
Korting bij Omniversum bij Meesterstunt en Festival TIJD
Vrijdag 15 maart, tijdens de staking van de basisscholen, kunnen alle kin- deren, ouders en verzorgers voor de gereduceerde toegangsprijs van zes euro in Omniversum een prachtige grootbeeld lm bekijken. Een dag later heeft het Haagse  lmtheater opnieuw een kortingsactie; deze keer voor de bezoekers van Festival TIJD van World Forum The Hague.
Op het reusachtige koepelscherm van het Haagse  lmtheater kunnen ze dan voor slechts zes euro genieten van een prachtige grootbeeld lm, waar ze ook nog wat van opsteken. Bijvoorbeeld van Backyard Wilderness, waarin men de vier seizoen beleeft met unieke beelden van het dierenleven vlak on- der onze neus. Minicamera’s hangen
in holen en nesten of bewegen over de grond en door vijvers om het gedrag van grotere en kleinere dieren op unie- ke wijze vast te leggen. Van wasbeer- tjes, vossen, herten en coyotes tot een- den, kolibrietjes, hommels en muizen. “Maar je kunt natuurlijk ook een ruimtereis maken bij Hubble en A Beautiful Planet, onder water duiken bij Oceans: Our Blue Planet, je laten vertederen bij Pandas: A New Story of de heilige stad Jerusalem bezoeken. Voor of na zo’n grootbeeldverrassing kun je bovendien gratis meedoen aan de Backyard Wilderness Speurquiz, die je door het hele gebouw voert.”
Festival TIJD
Vanwege het vijftigjarig jubileum organiseert World Forum op zater- dag 16 maart Festival TIJD zie www. vijftigjaarworldforum.nl voor meer informatie. Sjaak Bral presenteert het programma met Paul van Vliet, Tim Akkerman, De Règâhs en Tributes to North Sea Jazz en 50 Years of Musi-
- Advertorial -
cals. Omniversum en World Forum zijn buren in de zogenaamde Haagse Internationale Zone en werken al sa- men sinds de opening van Omniver- sum in 1984. Ook bij Festival TIJD bundelen ze weer hun krachten.
Prijs van toen
Bezoekers van het festival kunnen 16 maart op vertoon van hun ticket voor slecht 6,65 euro - de prijs van toen: in 1984 kostte een ticket 12,50 gulden - genieten van een grootbeeld lm in het Haagse  lmtheater. Van Backyard Wilderness, Pandas: A New Story, Oceans: Our Blue Planet, A Beautiful Planet of Jerusalem. Op het 840 m2 grote koepelscherm, uitgerust met 36 luidsprekers, zeskanaals digitaal ge- luid en zes subwoofers voor voelbaar lage tonen, een onvergetelijke kijk- en luisterbelevenis.
Omniversum, Pres. Kennedylaan 5, Den Haag. Tickets en meer informa- tie zie www.omniversum.nl
Op vrijdag 15 maart is er weer een staking van de basisscholen. Kinde- ren, ouders en verzorgers hoeven zich
echter niet te vervelen, want Omniver- sum biedt ze dan de meesterstunt, een ronduit spectaculair én educatief uitje.
Met korting naar de Fantasy Fest in Rijswijk!
Op zaterdag 9 en zondag 10 maart zal Fantasy Fest weer neerstrijken in De Broodfabriek. Het festival kenmerkt zich door het samenbrengen van personen die zich interesseren in genres als fantasy, anime, manga, comic, cosplay, gothic en steampunk. De uiteenlopende artiesten Rapalje, The Dol- men, Vic Anselmo, Plunde,r Imbue en The Flask zullen tij- dens het weekend optreden.
Hairsalon Change ‘Leukste kapsalon van Rijswijk’ bestaat 3 jaar!!
Op 1 maart 2016 kwam Jacqueline haar droom uit en opende ze haar eigen kapsalon in het centrum van oud Rijswijk. Toen ze starten was het een kapsalon alleen gericht op dames, vanaf dat moment is er veel gebeurd. Inmiddels zijn mannen en jongens ook van harte wel- kom en is er een schoonheidssalon bij ons ingetrokken.
Vul in en lever in bij de kassa:
Naam:
E-mailadres:
Naast het entertainmentpro- gramma kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende workshops zoals Manga Te- kenen of een workshops vol- gen van een schrijver. Tevens worden er leuke demonstraties gegeven zoals zwaardvechten, poi kunsten en nog veel meer.
Nieuw deze editie is een heus spookhuis. Ruim 100 stand- houders verkopen producten gerelateerd aan verschillende genres. Tevens zijn er uitgeve- rijen en illustratoren waarvan je mooie commissions kan ko- pen. Nieuw dit jaar is de extra catering. Er zijn vier punten op de beurs waar heerlijk (in stijl) gegeten kan worden.
Algemene informatie
Fantasy Fest, De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijs- wijk. Zaterdag 9 en zondag 10 maart van 12.00 tot 19.00 uur. Tickets: ¤10,- (volwassenen), ¤3,- (kinderen 7 t/m 12 jaar. Zie ook www.fantasyfest.nl
LEZERSACTIE:
€2,- KASSAKORTING
Tegen inlevering van dit artikel ontvangt u ¤2,- kassakorting! U betaalt ¤8,- i.p.v. ¤10,-. De korting is uitsluitend geldig op de entreeprijs van één volwas- sene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen.
Ook is Hairsalon Change voor het 3e jaar op rij is de Leukste Kapsalon van de gemeente Rijswijk geworden met de meeste stemmen. Ook kregen wij een Gold Award met een 9.7 als waardering. Met trots mogen we zeggen 2e te zijn geworden van Zuid Holland en landelijk hebben we een 5e plaats behaald.
Waarom is Hairsalon Change de leukste kapsalon van Rijswijk?
Aandacht en kwaliteit in een ontspannen sfeer voor een betaalbare prijs is haar motto.
Bij Hairsalon Change kunnen dames en heren terecht voor elke gewenste kappersbehandeling in de nieuwste trends met de modernste technie- ken. Heb je een bruiloft, of wil je er gewoon een keertje goed zien voor een leuke of belangrijke gebeurtenis? Het is allemaal mogelijk!
Je kunt ook bij ons ook terecht voor bruidssty- ling en/of visagie om jouw de mooiste uitstra- ling te geven op de belangrijkste dag van je leven.
Het team van Hairsalon Change
Bij de opening van de kapsalon is Jacqueline al- leen begonnen. Omdat steeds meer mensen de
weg naar de kapsalon wisten te vinden is het team in die 3 jaar tijd aardig uitgebreid.
Het team bestaat inmiddels uit Jacqueline, Jen- nifer, Rebekka en Brigitte (zie foto).
Ik ben dan ook erg blij en trots op dit team van top kapsters.
Afspraak en openingstijden
Het weer begint langzaam beter te worden en de dagen worden langer, vind jij het nu ook tijd voor verandering en een nieuwe look? Kom ge- rust langs en laat je adviseren door een van onze topstylisten.
Voor een afspraak kan men altijd langskomen of even bellen. Zonder afspraak wordt de klant ook geholpen, mits er ruimte is in de planning.
Hairsalon Change is gevestigd aan de Tollens- straat 2B in Rijswijk (om de hoek van de Zee- man). De openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.
De contactgegevens zijn:
Tel.: 070-8875886.
E-mail: info@hairsalonchange.nl Facebook: Hairsalon Change.
Meneer Smit vraagt aan zijn vrouw: ‘Zeg, is de kanarie weg?’ Antwoordt zijn vrouw: ‘Ja, gek is dat. Voordat ik ging stofzuigen was hij er nog!’
Gerard van Bunnik
Kent u ook een leuke mop? Mail deze dan redactie@ haagmedia.nl
Uitslag lezersactie Gorgels bordspel
Vorige week stond in deze krant een lezersactie waarbij de deelnemers kans konden maken op een bordspel van Jochem Myjer’s creatie De Gorgels.
De uitslag is als volgt: Stijn Tims, Zandzeggelaan uit Den Haag, Danielle Manongko, Basilicum- pad uit Wateringen en Joke van Kuijen, Verhagen Metmanstraat uit Rijswijk.
De prijswinnaars hebben inmiddels bericht gehad.


   3   4   5   6   7