Workshops behangen en vinyl leggen bij Hornbach Wateringen

Nog even, en de herfst breekt weer aan. Hét moment om het interieur een update te geven. En dat kun je helemaal zelf na het bijwonen van de projectshow ‘behangen en vinyl leggen’ bij Hornbach in Wateringen. Een interactieve en gratis workshop, die ieder weekend in september en oktober gegeven wordt. Elke vrijdag om 18.30 uur en op zaterdag om 14.00 uur en 16.00 uur.

“Nu de dagen korter worden, brengen we meer tijd binnenshuis door,” vertelt vestigingsmanager Erwin Zuijdgeest van Hornbach Wateringen. “We merken dat veel mensen op zo’n moment aan de slag willen met hun interieur. Een nieuwe vloer en nieuw behang geven de woning in no-time een compleet nieuwe uitstraling. Het zijn projecten die je eenvoudig zelf kunt beetpakken, je moet het alleen een keer gezien hebben. Dat kan nu bij Hornbach. Na het bijwonen van onze demonstraties kun je zelf behangen, vinyl leggen en ben je bovendien op de hoogte van de nieuwste woontrends.”

Behangen met vliesbehang
In september staat het leggen van zelfklevend vinyl centraal. “Speciale aandacht is er voor het leggen van vinyl in hoeken en rondom obstakels als pilaren en verwarmingen,” vervolgt Zuijdgeest. “In oktober staat de projectshow in het teken van behangen met vliesbehang. Het voordeel hiervan is dat je alleen de muur hoeft in te smeren met behanglijm.”

Nieuwe interieurstijlen
Tijdens alle projectshows toont Hornbach de nieuwste woontrends aan de hand van vier nieuwe interieurstijlen: Cool & Creative, Shimmer & Shine, Warm & Cozy en Chique & Modern. Deze worden compleet met kleurstijlen en accessoires gepresenteerd. De eerste projectshow vindt plaats op vrijdag 31 augustus. De laatste op zaterdag 27 oktober.

Kijk voor meer informatie op www.hornbach.nl/projectshow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.