Woonmode grootste woonwinkel van de regio

‘Voor iedere portemonnee een passend product’

Van de buitenkant is het niet altijd te zien, maar Woonmode is de grootste woonwinkel van Den Haag en omstreken. Aan het Bogaardplein 6 in Rijswijk vindt men alles op het gebied van wooninrichting. “Nergens heeft de klant méér keuze!”

Al 31 jaar is Woonmode in winkelcentrum In de Bogaard gevestigd en een recente verbouwing van de begane grond geeft de klant nog meer keuzemogelijkheden. “Van buiten zie je het niet zo goed,” zegt directeur Sander Groen. “Maar op 1200 vierkante meter hebben we alles wat er op het gebied van wooninrichting te vinden is. We hebben een zeer grote collectie in vloeren, gordijnen, raamdecoratie, zonwering, behang en karpetten.”
Om een indruk te geven: Woonmode beschikt over vijfhonderd soorten pvc en laminaatvloeren van ’s werelds beste fabrikanten. Daarnaast heeft de woonwinkel duizend karpetten en 2500 mogelijkheden in transparantstoffen en gordijnen. “Woonmode kiest voor kwaliteit en werkt daarom met de goede merken, zoals Quick Step voor laminaat, Desso voor tapijt, Eijffinger en De Ploeg voor gordijnen, en Luxaflex voor binnenzonwering. Maar daarnaast hebben we ook een superscherp geprijsde homecollectie. Dat is een ruime collectie met onder andere laminaat, pvc, vinyl, gordijnen en binnenzonwering, waarmee we bijvoorbeeld ook starters goed kunnen bedienen. Bij Woonmode hebben we voor iedere portemonnee een passend product.”

Internetwebshop
En daar komt bij dat Woonmode scherpe prijzen kan hanteren. “Dat komt omdat je voor je wooninrichting alleen met ons zaken hoeft te doen. Wij kunnen alles leveren en regelen, tot en met het installeren aan toe. En we hebben alles op het gebied van wooninrichting, dus je kan voor meerdere producten bij ons terecht. Bovendien hebben we een eigen buitendienst en eigen stoffeerders/ vloerenleggers, die bij wijze van spreken dezelfde dag nog kan langskomen. Zie je op tegen het verwijderen van de oude vloer en het leggen van een pvc-vloer? Wij kunnen dat netjes voor je regelen.”
Een andere belangrijke service van Woonmode is de lancering van de internetwebshop www.karpettenshop.nl geweest. “Op die webshop kan je thuis op je gemak het aanbod in karpetten en vloerkleden bekijken. Er staat een collectie van maar liefst duizend karpetten op. Daarmee zijn we de grootste van Zuid-Holland en één van de grootste van Nederland. Vervolgens kun je bij ons in de winkel het karpet zien en voelen. Een goede reden dus om onze winkel eens te bezoeken.”
En er is nog een goede aanleiding om bij Woonmode langs te gaan. “In de maanden januari en februari houden we veel acties op onze producten. Woonmode is je bezoek dus zéker waard!”

Woonmode Rijswijk | 1200m2 complete woninginrichting
Winkelcentrum In de Bogaard | Bogaardplein 6 | Rijswijk
Internet: www.woonmode.nl
Telefoon: 070-3960610

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.