Woonbeurs Den Haag + regio met recordaantal woonprojecten en kavels

Zaterdag 28 oktober vormt de bijzondere ambiance van de Grote Kerk in het centrum van Den Haag het decor voor de Woonbeurs Den Haag + regio. Makelaars, projectontwikkelaars, corporaties en hypotheekverstrekkers presenteren hier hun aanbod op het gebied van wonen in de regio Den Haag. Er wordt dit jaar een recordaantal woningen gepresenteerd in nagenoeg elke prijsklasse, nieuwbouw, bestaande bouw en koop of huur.

Zoals de naam al doet vermoeden worden tijdens de woonbeurs niet alleen het Haagse aanbod gepresenteerd, maar ook een representatief deel van het aanbod in de gemeenten rondom de stad. Daarnaast kunnen de bezoekers rekenen op een aanbod vrije kavels waarop men naar eigen inzicht zijn droomwoning kan realiseren. Een fenomeen dat de laatste jaren steeds meer aan populariteit wint. En niet voor niets, want het resultaat zijn vaak karaktervolle straten met een enorme diversiteit aan woningen, variërend van modern tot klassiek en met veel creativiteit in architectuur en het gebruik van materialen.

Behalve van een unieke presentatie van het woningaanbod in Den Haag en Regio heeft men tijdens de woonbeurs ook de gelegenheid om een oriënterend gesprek te voeren met financieel specialisten. Geheel kosteloos en uiteraard vrijblijvend kunnen zij de bezoekers adviseren omtrent kopen of huren en welke bedragen tot hun mogelijkheden behoren. Met dit voorlopige advies heeft men dan een uitstekende basis voor het nemen van een weloverwogen besluit.

De Woonbeurs vindt plaats op zaterdag 28 oktober van 11.00 tot 16.00 uur in de Grote Kerk, Rond de Grote Kerk 12, Den Haag. Meer informatie staat op www.woonbeursdenhaag.nl.

Foto: Gezellige drukte op alle stands.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.