Woezel en Pip: Op zoek naar de Rommelpiet!

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Woezel & Pip beleven op 25 november een spannend avontuur in de Koninklijke Schouwburg met de familievoorstelling ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Rommelpiet!’ In deze bewerking van de familievoorstelling ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!’ gaan Woezel & Pip samen met hun vriendjes Buurpoes, Molletje en hun ondeugende neefje Charlie op zoek naar de Rommelpiet.

Rommel de bommel, wat een gestommel! Wie zou dat toch zijn? Woezel & Pip zijn ook dit jaar weer in het theater te zien met een speciale Sinterklaasvoorstelling. Want ook in de Tovertuin komt de Sint op bezoek. Maar wie maakt toch al die rommel? ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Rommelpiet!’ zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn.

Knutsel voor Sinterklaas
Sinterklaas is natuurlijk dol op tekeningen en knutselwerkjes. Hij heeft de Rommelpiet gevraagd om alle kunstwerkjes te verzamelen, maar dat is veel te veel werk! Wil jij de Rommelpiet helpen? Breng dan je tekening voor Sinterklaas mee naar het theater en lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip-stand.

Meet & Greet
Na afloop van de voorstelling kan er heerlijk geknuffeld worden met de levensgrote knuffels van Woezel & Pip in de foyer van het theater.

Op 25 november om 14.00 en 16.00 uur in de Koninklijke Schouwburg, Korte Voorhout 3, Den Haag. Kaartprijs € 22,00, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.theater.nl of telefonisch via 0900-3456789. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/WoezelenPip.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 4×2 kaartjes voor de voorstelling van 16.00 uur verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 20 november binnen zijn.

COUPON
Vraag: Hoe heten de vriendjes van Woezel & Pip?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.