Woezel & Pip en de Tijdmachine in de Rijswijkse Schouwburg

Lezersactie: doe mee en maak kans!

Na de hitvoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos’ beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’. Op woensdag 20 februari maken de populairste hondjes van het land een spannende reis door de tijd in De Rijswijkse Schouwburg in Rijswijk. Een onvergetelijke theaterervaring voor alle vriendjes van Woezel en Pip.

Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat… Een familiemusical voor alle kinderen vanaf twee jaar.

Laat je meevoeren naar de bijzonderste plekken in de Tovertuin, zing en dans mee met nieuwe liedjes, verwonder je over het schaduwspel en schuif naar het puntje van je stoel als alles mis lijkt te gaan en de vriendjes zich afvragen of ze ooit nog thuiskomen.

Meet & Greet
Na afloop van de voorstelling kan er heerlijk geknuffeld worden met de levensgrote pluchen knuffels van Woezel en Pip in de foyer van het theater.

Teken jouw tijdmachine
Kun je niet wachten? Kom dan nu alvast in de stemming door een tekening te maken van de tijdmachine die jij zou bouwen. Lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel en Pip-stand en wie weet, zie je jouw kunstwerk terug op het podium.

Woensdag 20 februari om 14.45 uur bij De Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10. Kaartprijs €18,50, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.derijswijkseschouwburg.nl of telefonisch via 070-3360077. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/WoezelenPip.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 3×2 vrijkaartjes verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 4 februari  binnen zijn.

COUPON
Vraag: Hoe heten de vriendjes van Woezel & Pip?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel. nummer:

Fotograaf Wim Lanser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.