Winnaar fotowedstrijd Ben Hofland

Afgelopen maand november bestond Ringfoto Ben Hofland 30 jaar. Ter gelegenheid daarvan werd een fotowedstrijd georganiseerd. Afgelopen zaterdag hebben drie professionals, te weten Thierry Schut, Marc Wiek en Ben Hofland, de foto’s gejureerd.

Ben Hofland vertelt: “We waren niet alleen aangenaam verrast door de kleine 250 inzendingen van de fotowedstrijd, maar ook de kwaliteit was van een hoog niveau. Daarnaast werd ook de pagina van de fotowedstrijd veel bekeken. Het was moeilijk om de juiste winnaar te kiezen. Wij alle drie kijken toch elk op hun eigen manier tegen de foto’s aan. En er dan maar één als winnaar te mogen uitkiezen, was niet makkelijk. Wel hebben we alle drie een goed gevoel bij de winnende foto. Echt een foto met een verhaal. Je voelt het kindje al denken mag ik wel of niet? Op die leeftijd willen ze op onderzoek uit. Maar ook tot hoe ver kan en mag ik gaan. Allemaal vragen welke de foto oproept, kortom een terechte winnares! Gefeliciteerd Denise Hoogervorst-Duijnisveld! Denise succes met de Sony RX100 markIII.”
Denise schreef zelf bij de foto: Deze foto is gemaakt in Engeland. Het is mijn vierjarige dochter die op onderzoek uit ging naar het pad dat verdween in het water. Met eb kan je dit pad gebruiken om naar de overkant te lopen en met vloed verdwijnt dit pad volledig!

Ringfoto Ben Hofland is gevestigd in winkelcentrum In de Bogaard aan de Prins Willem Alexander Promenade 4 in Rijswijk. Tel. 070-3948862.
Zie ook www.benhofland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.