Winkelcentrum Dierenselaan/Apeldoornselaan e.o.

Het al om oude gezegde: “Even een laantje pakken” leeft weer bij veel consumenten van ons winkelcentrum! Geen leegstand, het multiculturele karakter van de laan en de inspanningen van het bestuur om de laan schoon, heel en veilig te houden, hebben daar zeker toe bijgedragen. Natuurlijk begrijpen wij dat oudere bewoners van de wijk de opvatting hebben, dat de laan is ”achteruitgegaan”. Maar verandering is vaak geen achteruitgang, maar biedt ook weer kansen voor de toekomst. Vooral als we met respect voor ieders overtuiging naar de toekomst kijken en samen activiteiten organiseren, waardoor een ieder inzicht kan krijgen in de diverse culturen en de daarbij behorende gewoontes. Van elkaar leren is belangrijk, over elkaar oordelen niet.

Vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 mei is er op de Dierenselaan/Apeldoornselaan e.o. weer de traditionele voorjaarsmarkt, gecombineerd met een hobbymarkt. Alle ondernemers nodigen iedereen uit om dit evenement te komen bezoeken en te profiteren van de vele aanbieding die op deze dagen gelden. U bent van harte welkom! Neem ook eens een kijkje op onze vernieuwde website www.winkelcentrumdierenselaan.nl waar u alle ondernemers kunt vinden.

In winkelcentrum Dierenselaan/Apeldoornselaan e.o. kunt u terecht bij diverse visspeciaalzaken met voortreffelijke vis, bij de ijssalon voor een lekker ijsje; verder zijn er diverse supermarkten en beautysalons. Kunt u het allemaal niet meer zo goed zien? Dan kunt u een bezoek brengen aan de diverse opticiens. Trek in een pizza of een patatje? Ook geen probleem, het is allemaal te vinden in ons gezellige winkelcentrum. Boodschap vergeten of geen tijd overdag? Er zijn genoeg avondwinkels waar u nog terecht kunt. En mocht u op zondag nog iets nodig hebben dan zijn er genoeg winkels open.

U kent de uitdrukking: “Als je haar maar goed zit?” Er zijn voldoende mogelijkheden om daar wat aan te laten doen bij de diverse kapsalons in het winkelcentrum. Naast dit alles zijn er nog een aantal speciaalzaken waar u terecht kunt voor deskundig advies op het gebied van lopen, inlijsten en sporten. Sieraad nodig of stuk? Bezoek de juwelier. Telefoonabonnement verlopen? Kom maar langs bij de diverse telecombedrijven.
Winkelcentrum Dierenselaan/Apeldoornselaan e.o. is gemakkelijk te bereiken via openbaar vervoer (lijn 4 en lijn 6), auto, fiets et cetera. en te voet.
Winkelcentrum Dierenselaan is ook te volgen via facebook: winkelcentrumdierenselaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.