Win eeuwige roem bij Heulse Pub Quiz

Door het houden van een Heulse Pub Quiz herdenkt de Historische Werkgroep Oud Wateringen & Kwintsheul met de Heulse inwoners ’60 jaar Kwintsheul grenzenloos’. Het jaar 1957 was het moment dat de gemeentegrenzen die Kwintsheul verdeelden, verdwenen en het dorp onder één gemeentebestuur kwam te vallen. De Pub Quiz wordt gehouden op 10 november in de Kastanjehof, Kerkstraat 43a in Kwintsheul.

De Pub Quiz wordt verzorgd door de bekende Quiz Brothers (Duijndam) uit Kwintsheul. De deelnemers spelen mee met een team. Een team bestaat uit maximaal zes personen. In de diverse ronden komen natuurlijk ook Heulse vragen (voor jong en oud) voor, bijvoorbeeld over de konijnenveiling in het oude gebouw van Nederland 3 aan de Heulweg (zie foto). Dus stel een leuk divers team samen: vraag vrienden, familie, buren of kennissen mee te doen. Gezelligheid staat voorop, maar winnen geeft eeuwige roem op deze Heulse avond!

Meedoen met een team is gratis. Maximaal 15 teams kunnen meedoen, dus geef snel op via de mail info@oud-wateringen.nl of telefoon 06-27083052 met opgave van teamnaam, teamcaptain, telefoonnummer, e-mailadres en het aantal teamleden.

De Pub Quiz begint om 20.00 uur, de zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Dit onderdeel van ‘Kwintsheul 60 jaar grenzenloos’ van de Historische Werkgroep Oud Wateringen & Kwintsheul is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Fonds Westland in het kader van de Glazen Pluim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.