Win een Meet & Greet met Dave Roelvink of Mike Peterson

Lezersactie: doe mee en maak kans!

Zaterdag 28 november vindt in het stadion van ADO Den Haag de vijfde editie van de Ladies Night Den Haag plaats. Deze avond, waarop er geshopt kan worden, staat in het teken van iedere dame van elke leeftijd met een liefde voor cosmetica, mode, leuke zangers en vooral gezelligheid!

Op deze zaterdagavond wordt een Meet & Greet weggegeven met niemand minder dan Dave Roelvink of Mike Peterson. De jongere dames zijn niet bij Dave Roelvink weg te slaan, en geef ze eens ongelijk? Maar houdt dat de dames tegen die hun tienerjaren al voorbij zijn? Ook met Mike Peterson kan een Meet & Greet gewonnen kan worden, de bekende zanger en finalist van het programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’. Wil je kans wilt maken op en Meet & Greet met één van deze heren? Stuur dan voor vrijdag 16.00 uur een e-mail naar info@ladiesnightdenhaag.nl waarom jij die Meet & Greet verdient! Als troostprijs worden er ook nog 3×2 vrijkaarten voor de Ladies Night verloot onder de inzenders.

Golden Goodiebag
Om 19.00 uur openen de deuren. De eerste honderd vrouwen die aanwezig zijn, krijgen een goodiebag én maken kans op de ‘Golden Goodiebag’, een tasje die extra rijk gevuld is met leuke spulletjes. Naast al deze prijzen wordt er ook een feestje gehouden. Vanaf 22.30 uur, als er heerlijk is geshopt door de ladies, wordt een afterparty georganiseerd die ieder jaar weer goed in de smaak valt. Heren zijn natuurlijk ook welkom op deze zaterdagavond. De mannen zullen eerst in een aparte ruimte genieten van een hapje en een drankje totdat iedereen samenkomt en er een gezamenlijk feestje met de dames van wordt gemaakt.

Meer informatie
Tickets voor de Ladies Night Den Haag zijn verkrijgbaar op www.ladiesnightdenhaag.nl en worden ook aan de deur verkocht. Als je nu tickets bestelt op de site, krijg je een korting tot maar liefst 20 euro. Deze korting geldt voor zowel vrouwen als mannen!
Dus elke lady die een avondje wil genieten is van harte welkom op 28 november in het Kyocera Stadion! Net zoals de mannen op de afterparty! Ga naar www.ladiesnightdenhaag.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.