Wij stoppen de persen

De laatste editie van de ZuidwesterKrant en de LoosduinseKrant is vandaag, woensdag 24 april 2019, verschenen. Hiermee zal per 1 mei ook de website van beide titels verdwijnen. Gezien het digitale tijdperk waarin we ons bevinden is het de laatste jaren alleen maar lastiger geworden om positieve resultaten te kunnen realiseren met onze huis-aan-huis kranten.
Wij bedankjen onze lezers, adverteerders en bezorg(st)ers voor het door hen in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen jaren.

Directie en medewerkers van HaagMedia b.v.

4 reacties

 1. Rob Venema

  Een geweldig team dat alles heeft gegeven om van de kranten een succes te maken wordt helaas achterhaald door de moderne communicatie methoden en internet. Van kleins af aan ben ik opgegroeid met de krant mijn vader bezorgde de Nieuwe Haagsche courant zelf vanaf 12 jaar de Haagsche Courant en met veel plezier ook jaren de Zuidwestnieuws en Zuidwest krant, respect voor dit team dat de strijd moet opgeven. We gaan ze missen dit team en hun KRANT bedankt.

 2. Dick Lindt

  Beste directie en redactie,
  Ik weet niet wat ik leest. De krant houdt op met bestaan.
  Ik zit vol met ongeloof. Is dit een verlate 1 April grap?
  Het nieuws wat ik lees kan ik niet voorstellen.zonder de Zuidwester krant.
  In ieder geval zeer bedankt voor al die jaren dat u zo mooie wijkkrant heeft gemaakt.
  Ik ga het zeker missen.

 3. Jolanda

  Ik vind het heel erg jammer dat de krant stopt dit hadden zij niet mogen doen. De krant werd genoeg gelezen en is daarom geen reden om er mee te stoppen.

 4. H. Bergenhenegouwen, Rijswijk

  Het verdwijnen vd Rijswijkse courant is echt heel slecht nieuws voor ons . Wij keken er iedere week weer naar uit . In ieder geval bedankt voor al die jaren dat wij dit krantje konden lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.