Wie wordt conciërge van het jaar 2019 in het Westland?

D66 Westland organiseert ook dit jaar weer de verkiezing Conciërge van het Jaar. Leerkrachten en leraren zetten zich dagelijks met hart en ziel in om leerlingen de beste versie van zichzelf te laten worden. Zij worden hierbij geholpen door het ondersteunend personeel, zoals de conciërge. Wat zou een school zijn zonder deze duizendpoot?

“Met deze verkiezing wil D66 Westland haar waardering uitspreken voor de conciërges op de scholen. Graag geven wij leerlingen, ouders, leraren en directie de kans om hun conciërge in het zonnetje te zetten. Vorig jaar is de prijs uitgereikt aan Ingrid Biesheuvel van de Pieter van der Plasschool in Wateringen.”

Iedereen kan tot uiterlijk 21 februari 2019 zijn conciërge aanmelden en vertellen waarom juist deze conciërge de titel Conciërge van het Jaar verdient door een e-mail te sturen naar concierge@d66westland.nl. Ook ouders of vrijwilligers die de taak van conciërge op zich nemen kunnen worden genomineerd. De verkiezing is zowel voor conciërges in het basisonderwijs als in het voortgezet onderwijs.

“Een deskundige jury onder leiding van fractievoorzitter Benjamin Hofland maakt op 6 maart bekend wie de winnaar is en komt dan de prijs persoonlijk uitreiken aan de winnende conciërge. Samen zetten wij ons in voor goed onderwijs!”

Foto: De winnares van vorig jaar, Ingrid Biesheuvel van de Pieter van der Plasschool in Wateringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.