What’s Up kinderpraktijk ondersteunt ouders

Ouder zijn is een dankbare ervaring en het is ook een van de moeilijkste. Als ouder wil je dat je kind zich gezond ontwikkelt en goed mee komt op school. Toch is dat niet altijd zo.

Ieder kind is wel eens emotioneel, onzeker, angstig, snel afgeleid, teruggetrokken, agressief of dominant. Als dit voor het kind en/of de omgeving een probleem vormt, is het van belang dat hier extra aandacht aan wordt besteed. De problematiek die een kind ervaart, beïnvloedt de ontwikkeling van het kind wat zichtbaar kan worden in zijn gedrag, omgang met anderen en schoolse activiteiten. Het kind is dan tijdelijk uit balans.
Psychomotorische kindertherapie (PMKT) helpt deze kinderen en hun ouders. PMKT is een doe-therapie (onder andere spelen, creativiteit, rollenspel, muziek, bewegingsspel) voor kinderen met een ontwikkelingsniveau van 2 tot en met 13 jaar waar bewegen centraal staat. U als ouder wordt nauw betrokken bij de therapie.

Contact
PMKT wordt gegeven in Rijswijk bij What’s Up aan de Dr.H. Colijnlaan 306. What’s Up is een praktijk waar ook Rots en Water trainingen (een sociale weerbaarheidstraining) en Relax Kids lessen (bewegend ontspannen) worden gegeven. Deze lessen starten begin maart.
Voor meer informatie: zie www.whatsup-pmkt.nl of bel 06-11081142.

Foto: Monique Wezenaar is de drijvende kracht achter What’s Up.

Foto Richard Mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.