Wethouder van Hemert bezoekt conceptstore Cosy Cosas

Conceptstore Cosy Cosas op de hoek van de Haagweg en de Herenstraat in winkelcentrum Oud-Rijswijk kreeg vorige week bezoek van wethouder René van Hemert. Hij toonde interesse in het idee achter de winkel van Patricia van Schaik. “Hij was onder de indruk van de mogelijkheden in mijn winkel,” vertel Patricia enthousiast.

In een conceptstore vindt men een mix van verschillende disciplines, zoals mode, interieur, food en kunst. Bij Cosy Cosas worden producten verkocht die aansluiten bij verschillende levensstijlen. Veel bijzondere cadeautjes met een verhaal en gericht op duurzaamheid en gerecyclede en handgemaakte producten.
Bij Cosy Cosas kan men tevens terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee met zelfgemaakte zoetigheid of een gezonde lunch van dagverse producten in de gezellige koffiecorner. En als men geen tijd heeft, is er een koffie to go. Heeft men wat te vieren dan organiseert Patricia bijvoorbeeld een uitgebreide high tea.

Cosy Cosas biedt leuke workshops zoals een schilderen met een roesteffect, een glazen windlicht maken of fotografie. “Iedereen is welkom om een workshop of lezing te geven.” Daarnaast is het mogelijk voor flexwerkers om vanuit de winkel te werken onder het genot van een kopje koffie. Zo is een aantal maal per week Inge Koot van Travel Counsellors aanwezig in de winkel voor reisadvies en reistips.

Meer informatie www.cosycosas.nl en www.facebook.com/CosyCosas.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.