Wesley’s Deco en Interieurstoffen voor al uw raamdecoraties tegen de scherpste prijzen

Wesley’s Deco & Interieurstoffen heeft de grootste collectie raamdecoraties tegen groothandelsprijzen. En dat is niet verwonderlijk, want dit bedrijf importeert zelf. Zo wordt een marge overgeslagen en die wordt niet doorberekend aan de klant. Vele klanten die hun huis sfeervol hebben ingericht met de raamdecoratie van Wesley zijn hier dik tevreden over.

Wesley van der Veen stamt uit een bekende Haagse koopmansfamilie en is de derde generatie van zijn familie die zich bezig houdt met raamdecoraties. Op het bedrijventerrein Zwethove in Wateringen vlakbij de Hornbach heeft Wesley een showroom waar de klanten vakkundig geholpen worden
door een medewerker bij het uitzoeken van de juiste raamdecoratie. In de showroom kan men keuze maken uit ruim 1500 verschillende stoffen en voor een groot deel zijn deze stoffen ook op voorraad.
De uitgekozen stoffen kunnen desgewenst op maat gemaakt worden in het eigen naai-atelier, waar de klant deze na ongeveer twee à drie weken weer kan ophalen.

Behalve gordijnen en vitrages kan men bij Wesley’s Deco & Interieurstoffen ook terecht voor duo-rolgordijnen, aluminium jaloezieën, vouwgordijnen, draperieën, shutters en houten jaloezieën. Wesley: “Dus eigenlijk alles op het gebied van raamdecoraties!”
Bovendien is het mogelijk om het hele pakket uit handen te geven. Wesley’s medewerkers komen dan bij u thuis de maten opmeten. Ze zoeken samen met u de juiste raamdecoratie en zullen deze dan ook voor u plaatsen.

Online verkopen
Omdat we erg veel aanvragen over raamdecoraties vanuit heel Nederland krijgen, gaat Wesley’s Deco & Interieurstoffen binnenkort ook online verkopen. Dus houd de website goed in de gaten.

Vrijblijvend een bezoekje
Wesley’s Deco & Interieurstoffen biedt haar klanten vele voordelen. Daarom is het een ware aanrader om Wesley’s Deco & Interieurstoffen eens vrijblijvend met een bezoekje te vereren!

Openingstijden
De showroom van Wesley’s Deco & Interieurstoffen is gevestigd aan de ‘s-Gravenzandseweg 62G in Wateringen (vlak voor de Hornbach). Telefonisch bereikbaar op 06-53560796 of 06-25086814 of 06-51952828.
Website: wesleysdeco.nl.

De openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur. Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Pinapparaat aanwezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.