Werkzaamheden fietspad Hoogkamerlaan Rijswijk

Op de kruising van de fietspaden Hoogkamerlaan en Generaal Eisenhowerplein wordt het aantal obstakels verminderd. De werkzaamheden zijn op 6 juni gestart en duren ongeveer twee weken. Gedurende de werkzaamheden is het fietspad afgesloten. Er is een omleidingsroute.

Op de kruising van de fietspaden Hoogkamerlaan en Generaal Eisenhowerplein staat momenteel een groot aantal paaltjes in het wegdek. Deze paaltjes vormen obstakels voor de fietsers en kunnen zorgen voor onveilige situaties. De kruising heeft daarnaast een rommelige uitstraling.
Om dit te verbeteren wordt na overleg met de fietsersbond de kruising van fietsroutes aangepast. Het aantal obstakels op het fietspad wordt verminderd. De doorgang blijft net zoals in de huidige situatie alleen voor fietsers toegankelijk. Op twee plekken worden paaltjes teruggeplaatst; deze worden op een veilige manier ingepast. Om de uitstraling van de kruising te verbeteren wordt er extra groen toegevoegd.

Meer informatie
Voor vragen over de werkzaamheden kan men contact opnemen met Tjako Valk van de Gemeente Rijswijk via telefoonnummer 14070.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.