Wereldwijd geliefde musical My Fair Lady in Rijswijk

Van 15 t/m 18 februari is de musicalklassieker My Fair Lady in de Rijswijkse Schouwburg te zien. Met onder andere Han Oldigs, hij won onlangs de Musical Award voor Beste Mannelijke Bijrol voor zijn vertolking van Eliza’s vader: Alfred Doolittle.

De excentrieke professor Higgins (Chris Tates) neemt de weddenschap aan om het eenvoudig bloemenmeisje Eliza Doolittle (Esmée Dekker) om te toveren tot een lady in de Engelse society. Dat gaat niet zonder slag of stoot want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet niet alleen de Engelse elite van slag te brengen….
Kenners zijn het erover eens: My Fair Lady is één van de beste musicals ooit gemaakt. Een grootse productie met overrompelende kostuums en klassiekers als ‘Zou dat nou niet zalig zijn’, ‘Het Spaanse graan’, ‘Kom terug en dans met mij’ en ‘Als ik straks de kerk maar haal’.

My Fair Lady met onder andere Chris Tates, Esmée Dekker en Han Oldigs in Rijswijkse Schouwburg. Donderdag 15 t/m zondag 18 februari. Aanvang 20.15 uur. Tickets en informatie via www.rijswijkseschouwburg.nl

Foto Roy Beuster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.