Welzijnsbeurs voor Senioren in Stervoorde

Op zondag 7 oktober organiseren de seniorenadviseurs van Welzijn Rijswijk van 10.30 tot 14.30 uur voor de vijfde keer de Welzijnsbeurs voor Senioren. De beurs vindt plaatst in het Wijkcentrum Stervoorde aan dr. H.J. van Mooklaan 1 te Rijswijk.

Senioren blijven steeds langer thuis wonen. En wel op een veilige, gezonde en gezellige manier. Soms is het echter niet helemaal duidelijk wat de mogelijkheden zijn om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. De seniorenadviseurs hebben daarom diverse organisaties gevraagd om de bezoekers tijdens deze welzijnsbeurs te informeren omtrent dit onderwerp en vele andere zoals zorg of hulp aan huis, wonen en verhuizen, (brand)veilige woning, mantelzorgondersteuning, activiteiten buitenshuis, gezondheid en vervoer.

Geïnteresseerde zijn van harte welkom op deze gratis, gezellige en informatieve dag. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie? Kijk dan op Facebook: seniorenadvies-Welzijn-Rijswijk of neem contact op via: tel. 070-7579200 of email: seniorenadviseur@welzijn-rijswijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.