Waterpop: muziek en meer, voor het héle gezin!

Waterpop mag dit jaar op zaterdag 13 augustus 39 kaarsjes uitblazen. Voor een gratis en ongesubsidieerd festival is dat een enorme mijlpaal. Dankzij de inzet van de vele vrijwilligers en trouwe sponsoren is Waterpop misschien wel het oudste gratis muziekfestival van Nederland. Dat is niet slecht voor een festival dat ooit een keer op een platte kar is begonnen, maar zo onderhand is uitgegroeid tot een muzikaal vernieuwend feest voor het hele gezin!

De programmeur heeft weer zijn best gedaan om een aantrekkelijk en gevarieerd programma in het Wateringse Hofpark samen te stellen. Een kleine greep: Bazart uit België, de rockers van Drive Like Maria, blues door Wille & The Bandits, feesten met Bökkers uit de Achterhoek en Gallowstreet, de jonge beloften Dagny, Canshaker Pi en Jo Goes Hunting, de winnaar van de Westlandse Groeispurt competitie, Rise of the Wood, en de openingsact One, Two, Trio zullen de kleintjes (en hun ouders) vermaken.

Traditiegetrouw opent Waterpop elk jaar met een kinderband, en daarna is de kinderhoek geopend. Dit jaar is daar weer van alles te doen zoals de knutselkraam, een spannend gezicht aan laten meten bij de schminkdames, dansen op kinderhits in de silent disco, kleurplaten inkleuren en schildersdoeken ophangen.
Het straattheater biedt olijk gekleurde dino’s, een dansend draakje op stelten, met op zijn rug de exotische en mysterieuze Khalid e n prachtige dames die mooie woorden, complimenten en liefde verspreiden in het Hofpark.
Deel jouw mooiste festivalmoment op Social Media met #waterpop en maak kans op Waterpopgadgets zijn te winnen en T-shirts met de handtekeningen van de bands.

Verdere uitgebreide informatie over het gehele festival staat op www.waterpop.nl

Foto: Waterpop wordt met de jaren steeds drukker bezocht. Foto Jolanda van Wijhe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.