Wateringse Veld Loopfestijn

Zondag 23 juni vindt de 9e editie van het Wateringse Veld Loopfestijn plaats. Dit loopevenement is toegankelijk voor jong, oud, beginnend en ervaren hardloper. Er kan gekozen worden uit vier verschillende hardloopafstanden: 500m, 2.5km, 5km en 10km. De 2.5km kan ook gewandeld worden. Bedrijven kunnen naast sponsoring zich ook voor de 5 en 10km inschrijven met een businessteam.

Basisscholen kunnen met een team inschrijving gratis mee doen aan de 500 meter en de 2,5km. Komende weken zijn nog de hoogste kortingen bij de online vóórinschrijving op alle afstanden! Ooievaarspashouders krijgen 50% korting op het inschrijfgeld.

Gratis sport- en spelactiviteiten
Het Wateringse Veld Loopfestijn is veel meer dan alleen hardlopen. In aan de Santiagosingel worden allerlei gratis sport- en spelactiviteiten georganiseerd op het gelijktijdig gehouden zomerfestijn. Daarnaast worden op meerdere plekken op zowel het evenemententerrein als langs het parcours muziek- en sfeerpunten ingericht. Ook is er een aantal foodstands aanwezig.

Niet rennen? Kom helpen!
Het Wateringse Veld Loopfestijn is voor iedereen uit Den Haag, Wateringen, Rijswijk en verre omtrek. Ook als je niet zo van hardlopen houdt of dit misschien niet kan, betekent dat niet dat je geen onderdeel uit kan maken van het evenement. Helpen is net zo leuk als meedoen!

Rennen voor het goede doel
Door middel van het evenement worden donaties opgehaald voor het goede doel: Stichting Ushersyndroom. Ushersyndroom, ook wel syndroom van Usher genoemd, is een zeldzame erfelijke aandoening waarbij kinderen doof of slechthorend geboren worden en naast nachtblindheid ook een progressief verlies van zicht ervaren. Soms zijn er ook evenwichtsproblemen. Uiteindelijk worden mensen met Ushersyndroom doof én blind. Stichting Ushersyndroom stimuleert alle onderzoekslijnen, zodat voor mensen met Ushersyndroom hun droom werkelijkheid kan worden. #stopUSH!

Inschrijven kan via de website: www.wateringseveld-loopfestijn.nl
Volg en deel de laatste berichten via Facebook: Wateringse Veld Loopfestijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.