Wateringse Veld Loopfestijn heeft nog vrijwilligers nodig

Op zondag 10 juni wordt het Wateringse Veld Loopfestijn gehouden. Men kan deelnemen aan de 10 km, 5 km, 2,5 km en de 500 meter afstand. Het parcours start en finisht in de wijk Wateringse Veld. Op dit moment zijn er nog onvoldoende personen om alle afstanden door te kunnen laten gaan.

Momenteel zijn er echt nog vrijwilligers tussen 11.00 en 13.30 uur nodig om het Wateringse Veld Loopfestijn tot een succes te maken! “Om hier een win/win situatie van te maken kunt u zich als hardloper samen met een vrijwilliger opgeven,” aldus sportconsulent Robert van der Linden. “Als u dit doet, hoeft u geen inschrijfgeld te betalen en kunt u dus gratis deelnemen aan het Wateringse Veld Loopfestijn. Dus zorg voor een opa/oma, vader/moeder, vriend/vriendin, buurman/buurvrouw of wie dan ook, die mee wil helpen als vrijwilliger en u mag dan gratis deelnemen aan dit Loopfestijn.
Er zijn verschillende vrijwilligerstaken, waaronder verkeersregelaar. Meld u via R.vanderLinden@mooiwelzijn.nl aan!”

50% korting
Dit jaar kan men zich opnieuw inschrijven voor 2,5km wandelen. Ooievaarspashouders kunnen voorinschrijven met 50% korting kijk op de website www.wateringseveld-loopfestijn.nl voor meer informatie.

Aandenken
Alle deelnemers krijgen een aandenken voor hun deelname aan het Wateringse Veld Loopfestijn. De dag wordt opgeleukt met veel spel- en sportactiviteiten, muziek, hapjes en veel meer op het zomerfestijn. Het Wateringse Veld Loopfestijn op 10 juni met tijdregistratie is dus een leuk, sportief en betaalbaar evenement voor jong en oud. Ook burgemeester Krikke zal de festijnen bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.