Warm Haagse vertier in koude decemberdagen bij Have a Royal Winter

Have a Royal Winter in The Hague betekent het ultieme kerstgevoel beleven bij de Royal Christmas Fair, sneeuw- en schaatspret bij Cool Event Scheveningen, cultuur proeven in topmusea en bij Carnivale, op koopavonden slenteren langs TINK Amazing Shop Windows of een weekendje kerstshoppen en uitwaaien aan het strand. Duik in Den Haag en dompel je onder in alles wat de stad aan zee ook in de wintermaanden te bieden heeft aan tal van magische, sportieve, spannende en ontspannende activiteiten. Surf daarom snel naar www.denhaag.com/winter.

De Royal Christmas Fair op het romantische Lange Voorhout is een van de grootste en leukste kerstmarkten van Nederland. Omgeven door twinkelende lichtjes, kerstklassiekers en de heerlijke geuren van Glühwein, Bratwürst, Flammkuchen, poffertjes en appelbeignets, slenter je langs bijna honderd kraampjes, waar je originele kerstcadeautjes kunt kopen, smullen van winterse lekkernijen en genieten van gratis optredens. Voor de mooiste en gezelligste kerstmarkt van Nederland moet je in de historische binnenstad van Den Haag zijn!

Kerstshoppen, extra koopavonden en TINK Amazing Shop Windows
De Haagse binnenstad is in december perfect voor een dagje, speciale koopavond of weekendje kerstshoppen. De winkels in het autoluwe, historische centrum zijn wekelijks zeven dagen en avonden geopend. Zelfs op Nieuwjaarsdag is het Happy Shopping in vele topzaken in de binnenstad. Bekende warenhuizen als de Bijenkorf staan op loopafstand van hippe modeboetieks en conceptstores. En tijdens het sfeervolle winterevenement TINK Amazing Shop Windows zijn de etalages omgetoverd tot ware kunstwerken.

Sportieve winterpret bij Cool Event Scheveningen en de Nieuwjaarsduik
De Haagse badplaats is ook de komende maanden weer dé plek voor de ultieme wintersportervaring aan zee. Voor de elfde keer wordt er Cool Event Scheveningen georganiseerd met onder meer de schaatsbaan Kurhausplein on Ice, de Ice Roetsjbaan en de tentoonstelling Ice Expo met ijssculpturen. Voor de allersportiefsten is er ten slotte – na het gratis vuurwerk en feest rond de Hofvijver op Oudejaarsavond – de traditionele Unox Nieuwjaarsduik Scheveningen, de grootste Nieuwjaarsduik van Nederland. Start het nieuwe jaar fris en dapper met een duik in het ijskoude Noordzeewater bij de Scheveningse Pier. Ook voor de minder sportieven is het een perfect dagje uit, want al die bibberende mensen is en blijft natuurlijk een prachtig schouwspel.

Foto Maurice Haak, The Hague Marketing Bureau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.