Wandelexcursies door het Westduinpark

De lente is weer begonnen en dat zie je. De natuur komt weer tot leven. Ga met de boswachters Hans van der Meijs en Erwin Hemelop mee naar het Westduinpark en leer meer over dit mooie en bijzondere duingebied. Tijdens de excursies vertellen Hans en Erwin enthousiast over alle bijzonderheden, veranderingen en mooie plekjes in dit prachtige duingebied. Daarnaast wordt met name tijdens de avondexcursies aandacht besteed aan de vogelzang.

Op de volgende data kan aan de wandelexcursies worden deelgenomen: zaterdag 13 april om 10.00 uur; zaterdag 27 april om 10.00 uur; vrijdag 3 mei om 19.00 uur; dinsdag 14 mei om 19.00 uur; woensdag 22 mei om 19.00 uur, dinsdag 28 mei om 19.00 uur en zaterdag 8 juni om 10.00 uur.

De wandelexcursies vinden plaats in deelgebied de Natte Pan en duren 1,5 tot 2 uur. Er wordt gestart bij de Egelopvang. Deze is aan het eind van de Savornin Lohmanlaan, op de hoek van de Laan van Poot. Volg het eerste pad en ga dan naar links de duinen in.

Aanmelden voor één van deze excursies door een e-mail te sturen naar excursies.boswachter@denhaag.nl. Per excursie kunnen maximaal 25 personen deelnemen. Meer informatie over het Westduinpark staat op de website van gemeente Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.