Wandel mee in het Haagse groen

Het Haagse groen is mooi en veelzijdig. Van 1 september tot en met 27 oktober organiseert de gemeente voor jong en oud wandelingen en workshops in het groen. Wandel mee en ontdek de Haagse bossen, parken, duinen en landgoederen.

Zo kan men op landgoed Clingendael eetbare planten proeven die ‘gewoon’ in de Haagse natuur groeien. Met een natuurgids van het IVN kunnen de deelnemers de Zandmotor, de Oostduinen, de landgoederen Ockenburgh, Oosterbeek en Clingendael, De Heimanshof in het Zuiderpark, Park Sorghvliet of de verborgen natuur langs de boulevard en de haven van Scheveningen ontdekken. Of lekker struinen langs monumentale bomen in de binnenstad met rasverteller Maurits Burger. In de herfstvakantie zijn er workshops voor kinderen in het Westduinpark. Op www.hethaagsegroen.nl staat het volledige programma.

Aanmelden
Het aantal plekken per activiteit is aan een maximum gebonden. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven mee te doen, kan men zich met maximaal 4 mensen en voor maximaal 2 excursies aanmelden. Stuur een e-mail aan en vermeld het aantal mensen. Deelname is gratis.

Foto: Op zoek naar eetbare planten in landgoed Clingendael.

Foto Martijn Beekman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.