Een vrouw voor erbij: toneel in Dakota

Het toneelstuk Mijn (Bij)vrouw in Theater Dakota. Een liefdevolle (zeden)thriller over monogamie, of juist polygamie. Eén of juist meerdere vrouwen? Misschien is Mijn (Bij)vrouw zelfs wel een ‘ode’ aan de polygamie. ‘Second love’ op het toneel!

Het verhaal van Mijn (Bij)vrouw gaat over Walter en Dolores die drie jaar getrouwd zijn. Hun huwelijk is gelukkig en liefdevol. Er ontbreekt maar één ding: een baby. Maar Dolores weet dat zij nooit zijn kind zal kunnen baren. Een goed moment om Walter dit te vertellen, komt maar niet. Een ontmoeting tussen hem en de vrijgevochten, moderne Anne Mae, lijkt dan ook het huwelijk onderuit te halen. Walter valt als een blok voor haar en geeft zich gepassioneerd aan haar over. Een liefdevolle affaire ontwikkelt zich en Walter probeert voor beide vrouwen waar hij van houdt, goed te zorgen. Als Dolores erachter komt dat haar man een affaire heeft met haar vroegere hartsvriendin, ontsteekt zij in woede. Ze besluit wraak te nemen…

Nederland is het enige land ter wereld dat adverteert met ‘second love’. Toch vinden wij het hebben van meerdere vrouwen abnormaal en veroordelen anderen. Maar is het hebben van een bijvrouw echt zo vreemd? Komt dat zien in Dakota.

Een erg leuk, grappig en goed toneelstuk met acteurs Raymi Sambo, Ritzah Statia en Sabrina van Halderen. Nu met korting! Kom naar Dakota op vrijdag 30 september (aanvang 20.15 uur). Kaarten (kortingsprijs €13 (normaal €16), Ooievaarspas €8, student/scholier €10) via 070-3265509, kassa@theaterdakota.nl of aan de kassa van Dakota aan de Zuidlarenstraat 57. Kortingscode: Last Minute Mijn (Bij)Vrouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.