Vrijwilligersactie NLdoet op 11 en 12 maart

Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2015 NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Een mooie manier om kennis te maken met vrijwilligerswerk.

Tijdens NLdoet gaan duizenden mensen aan de slag voor het goede doel. Ook Den Haag doet mee. Er zijn verschillende activiteiten. Van het opknappen van een clubhuis of dierenverblijf tot een paar uur erop uit met ouderen of gehandicapten.

Deelnemers kunnen kiezen uit meer dan 221 (!) activiteiten in de stad. Meedoen kan alleen of in een groep, zoals met familie, collega’s of met uw sportteam

NLdoet Centre
In de Centrale Bibliotheek vindt u op 11 en 12 maart het NLdoet Centre. Tussen 10.00 en 15.00 uur doet Den Haag FM vanuit het NLdoet Centre live verslag van alle activiteiten in de stad.

Aanmelden
Doet u mee? Meld u dan aan voor een klus op www.nldoet.nl. Ook organisaties die klussen willen aanbieden kunnen terecht op de website van NLdoet

Meer over vrijwilligerswerk
Den Haag kan niet zonder vrijwilligers. Voor heel veel Hagenaars is vrijwilligerswerk een manier om op een leuke manier zinvol bezig te zijn. Op de site www.denhaagdoet.nl leest u meer over vrijwilligerswerk. U vindt er ideeën en vacatures.

Oranje Fonds
NLdoet stimuleert iedereen om een dag of dagdeel de handen uit de mouwen te steken. Het Oranje Fonds viert dit jaar de 12e editie van NLdoet. In al die jaren deden de vrijwilligers al meer dan 40.000 klussen bij maatschappelijke organisaties. Aan de klussen deden 1,5 miljoen mensen mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.