Vrijwilligers gezocht voor Kies! Sociale Supermarkt

Elke week staat de winkelwagen van Kies! Sociale Supermarkt bij de Bokkefort in Houtwijk Het project kan nog vrijwilligers gebruiken. Je kunt aan de slag als gastvrouw/gastheer, winkelhelper en begeleider.

Klanten van de voedselbank krijgen altijd een krat met inhoud uitgereikt. Nu kunnen klanten van de voedselbank in deze vernieuwde SRV wagen zelf de producten pakken die ze nodig hebben.
De sociale supermarkt is een initiatief van STEK en de Voedselbank Haaglanden. Zij willen voedselbankklanten zelf laten kiezen. Dat gaat dan ook over keuzes die mensen in hun eigen leven maken. Daarom worden de begeleidende vrijwilligers getraind om klanten van de voedselbank te ondersteunen zelf hun eigen toekomst te bepalen en daarnaartoe te werken.

De wagen is begonnen bij de Exoduskerk, daar staat hij op donderdagen van 13.00 tot 17.00 uur. Sinds 9 maart staat hij ook bij de Bokkefort in Loosduinen op vrijdagen van 11.45 – 14.30. Daarna gaat de vestiging bij de Shalomkerk open.

Voor meer info over de vrijwilligersvacatures zie www.stekdenhaag.nl/vrijwilligersbank. Of bel of mail projectleider Kees Buist, 06 2040 1618, kbuist@stekdenhaag.nl. Giften zijn ook welkom, zie www.stekdenhaag.nl/kiessocialesupermarkt.
Volg de sociale supermarkt op www.facebook.com/kiessocialesupermarkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.