Vrijkaarten voor de Ladies Night Den Haag

Lezersactie: doe mee en maak kans!

Op zaterdag 28 november organiseren Freddy van den Bergh van Eye-C Multimedia en Sabrina de Kruijf van Affectionate Events alweer de vijfde Ladies Night Den Haag. De gezelligste avond voor vrouwen (en mannen) vindt zoals gebruikelijk plaats in het Kyocera Stadion van ADO Den Haag.

Die dag worden om 19.00 de deuren geopend. De eerste 100 vrouwen krijgen een verrassende goodiebag en worden verwelkomd in een gezellige kerstsfeer met een heerlijk winters welkomstdrankje. Daarna kan er tot 22.30 uur heerlijk geshopt worden bij meer dan 50 stands met onder andere cosmetica, mode, parfum, sieraden, kleding, tassen, woonaccessoires, voedingsadvies en mediums. Ondertussen worden de dames verwend met een heerlijk hapje en live entertainment van onder andere Dave Roelvink, Mike Peterson en Quido. Dit zijn toch alle kenmerken van een gezellige Ladies Night!

Uiteraard zijn mannen net als de voorgaande editie ook meer dan welkom. Voor hen is er een aparte zaal waar zij onder het genot van een heerlijk drankje en hapje kunnen plaats nemen en desgewenst deelnemen aan een casinospel.
Om 22.30 uur stopt het shoppen bij de vrouwen en komen zij en de mannen gezellig bij elkaar om er één groot feest van te maken als afsluiting van deze geslaagde avond uit!

Tickets zijn verkrijgbaar bij diverse verkooppunten; zie www.ladiesnightdenhaag.nl. Ladies Night Vrouwen Ticket: € 10,-. Liever een ticket inclusief Afterparty? Koop die alvast in de voorverkoop in plaats van aan de deur. Je voordeel bedraagt dan €20,-. Ladies Night Vrouwen Ticket inclusief Afterparty: € 25,-; Mannen Ticket Afterparty: € 15,-. Let op: 16+.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 3×2 vrijkaarten voor de Ladies Night en 1×2 vrijkaarten voor de Ladies Night inclusief Afterparty. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Kijk op website van www.ladiesnightdenhaag.nl en noem minimaal één verkooppunt en mail dit voor 14 november naar info@ladiesnightdenhaag.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.