Voorstelling én eten in Dakota: eet smakelijk!

Deze voorsteling is voor iedereen die van lekker Indisch eten houdt en wil genieten van prachtige verhalen. Over Indië, tempo doeloe en de Indo’s in Nederland. Historie afgewisseld met persoonlijke en humoristische belevenissen. Selemat Makan, een voorstelling mét eten door Roy & Hedy Grünewald. Op zondag 19 november om 16.00 uur in Theater Dakota.

Het publiek wordt persoonlijk door Roy en zijn zus Hedy welkom geheten voor een ‘kumpulan’, een Indische familiebijeenkomst. Als men in de zaal zit, vertelt Roy dat het eten nog niet klaar is. Hedy staat op het podium te koken. Kruidige geuren kringelen de zaal in en ondertussen vertelt Roy de verhalen. Na afloop wordt het publiek uitgenodigd in de foyer voor een heerlijke, authentieke Indische maaltijd met rijst, saté, sajoer, telor Bali, sambal goreng en garnituren.

De toegangsprijs €35 is voor voorstelling én eten! Met Ooievaarspas €17,50. Bestel kaarten via www.theaterdakota.nl of 070-3265509 of aan de kassa van Theater Dakota aan de Zuidlarenstraat 57.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.