Voorronde Nederlands Team Kampioenschap Poker

Vrijdag 8 september is SBS Bridgeschool aan de Kerketuinenweg 2 in Den Haag het decor voor een voorronde van het Nederlands Team Kampioenschap Poker (NTKP). Dit seizoen worden er verspreid door heel Nederland ruim 55 voorrondes gespeeld.

De beste 20% van de voorronde gaat door naar de halve finales. Uiteindelijk wordt in de grote finale gestreden voor de titel ‘Beste Pokerteam van Nederland’. Ook in Den Haag en omstreken kan iedere pokerliefhebber zich met een team inschrijven en zich misschien wel laten kronen tot Nederlands Kampioen.

Iedereen die mee wil doen, kan zich via de website www.onkpoker.nl inschrijven. Het kost een team van 4 spelers slechts €12,50 per persoon om mee te doen. Pokeraars hebben ook de mogelijkheid om een seizoenkaart te bestellen. Zij mogen dan onbeperkt meedoen aan de voorrondes door heel Nederland. Pokeraars kunnen zelf een team van 4 spelers samenstellen en zich aanmelden.

“Om mee te doen hoef je geen poker koning te zijn. Waar sommige deelnemers al sinds jaar en dag pokeren, spelen anderen het spelletje hier pas voor het eerst! Er wordt niet om geld gespeeld, maar puur om de eer. Pokeren voor prijzen is niet toegestaan binnen de Nederlandse wetgeving. Toch willen we het mooie spel poker naar iedere regio toebrengen en we zijn blij dat pokerenthousiasten uit Den Haag en omgeving ook mee kunnen doen.”
De voorronde in Den Haag begint om 19.30 uur.

Kijk voor meer informatie en speellocaties op www.onkpoker.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.