Voorjaarsvakantie-activiteiten voor de jeugd

Trias, Centrum voor de Kunsten in Rijswijk organiseert tijdens de voorjaarsvakantie verschillende workshops voor kinderen tussen de zes en dertien jaar. Tijdens de voorjaarsvakantie vinden er verschillende workshops plaats, van een Dansdag tot een workshop Vloggen, en van een Musicaldag tot de Knutselclub.

Voor de workshop Vloggen op vrijdag 2 maart kunnen kinderen tussen de acht en twaalf jaar zich aanmelden. Hier leren ze wat een vlog succesvol maakt en hoe zij het beste kunnen filmen. Bij de Dansdag op donderdag 1 maart kunnen kinderen tussen zes en twaalf jaar zich de hele dag uitleven in verschillende dansstijlen. Aan het einde van de dag laten zij de nieuwe danspasjes zien in een optreden voor familie en/of vrienden. Ook bij de Musicaldag op donderdag 1 maart wordt er aan het einde van de dag opgetreden. Kinderen tussen de zes en twaalf jaar die houden van dansen, zingen en acteren kunnen hier terecht. Tot slot is er de Knutselclub op vrijdag 2 maart. Hierbij gaan de jongere kinderen een geluksamulet maken en de oudere kinderen een tegeltje van lindenhout.

De workshops zijn inclusief drinken en een snack, lunch moeten de kinderen zelf meenemen. De kosten variëren van € 20,- tot € 40,-. De workshops worden gegeven op de locatie van Trias aan de Cor Ruysstraat 2 in Rijswijk (achter winkelcentrum de Bogaard).

Voor meer informatie en inschrijving kijkt u op www.stichting-trias.nl/vakantie-activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.