Voorjaar in de Beterlopenwinkel

De vrolijke voorjaarscollectie staat weer te pronken in de Beterlopenwinkel aan de Laan van Wateringse Veld in Den Haag. “We zijn weer blij met de nieuwe schoenen,” zegt eigenaar Kees de Hoog. “Modieuze kleuren en mooie leersoorten zijn gebruikt om de sandalen, bandschoenen, sneakers en bootties weer een weg naar de klant te laten vinden.”

Hij nodigt iedereen dan ook uit om de komende weken een kijkje te komen nemen in zijn winkel waar het verkoopteam klaar staat om de klanten aan een paar passende schoenen te helpen. “Bij elke klant meten we de voet weer op kijken we naar de drukverdeling onder de voeten met de Istep-scanner om eventuele problemen voor te zijn. Dat opmeten is echt nodig omdat de lengte, breedte en de stand van de voet kunnen veranderen.”

De bekende pasvormmerken zoals Durea, Solidus, Finn Comfort, Hartjes en Ganter zijn weer ruim vertegenwoordigd. Nieuw in de collectie van de Beterlopenwinkel zijn de sneakers van Ara voor dames en heren. De zachte gebreide bovenkant heeft meerdere flexibele zones en sluit perfect om de voeten en stabiliseert. Géén druk maar een heerlijk gevoel. Ook nieuw zijn de band-en teenslippers van Aetrex. Heerlijk licht en comfortabel zacht in vrolijke kleuren voor thuis of op vakantie.

Als het lopen wat minder gaat door hielspoor, een operatie aan heup of knie, neuropathie of reuma gerelateerde klachten dan heeft de Beterlopenwinkel oplossingen zoals ondersteunende voetbedden, op maat gemaakte steunzolen of schoenen met een verstijfde zool. Voor de op maat gemaakte steunzolen kan men een afspraak maken bij de registerpodoloog Henk Jan en wil men zijn voeten eens goed laten verzorgen, dan staan de oncologisch-medisch pedicure Nelly en medisch pedicure Hester voor de klant klaar.

“Wilt u gaan trainen voor de vierdaagse of gewoon lekker wandelen in de natuur of op vakantie, dan heeft u bij ons een ruime keuze aan Meindl wandelschoenen in lage of hoge uitvoeringen.”
“Wij zien u graag in onze winkel aan de Laan van Wateringse Veld 73 in Den Haag waar volop gratis parkeergelegenheid is. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar.”

Zie ook: www.denhaag-beterlopenwinkel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.