Veel voordeel met collectieve zorgverzekering van de gemeente Rijswijk

Wilt u zich goed en betaalbaar verzekeren tegen zorgkosten? En hebt u een laag inkomen tot 130% van de bijstandsnorm? De gemeente Rijswijk biedt, in samenwerking met zorgverzekeraars Menzis en Zorg en Zekerheid, een collectieve zorgverzekering, tegen een lage premie. Het verzekeringspakket is uitgebreid met extra vergoedingen voor kosten zoals brillen, fysiotherapie, ziekenvervoer, de eigen bijdrage die u betaalt voor ondersteuning vanuit de Wmo, of de tandarts. De verzekeraars geven korting en de gemeente betaalt een deel van de premie.

Om hieraan mee te kunnen doen mag uw gezinsinkomen niet hoger zijn dan 130% van de bijstandsnorm. Ook mag uw vermogen niet te hoog zijn. De geldende inkomens- en vermogensgrenzen staan op www.rijswijk.nl.

Kies zelf uw verzekeringspakket
Op www.gezondverzekerd.nl staan de verschillende zorgverzekeringspakketten van Menzis en Zorg en Zekerheid. Ook de premies en de vergoedingen van beide zorgverzekeraars staan hier. U kunt de verzekeringspakketten vergelijken met uw huidige zorgverzekering voordat u zich aanmeldt. U bepaalt zelf welke van de twee zorgverzekeraars u kiest en welk pakket het best bij u past.

Aanmelden
Aanmelden kan op www.gezondverzekerd.nl. Na uw aanmelding zal de zorgverzekeraar die u hebt gekozen uw huidige verzekering voor u opzeggen. Dit moet uiterlijk 31 december gebeuren. De nieuwe zorgverzekering gaat dan op 1 januari 2018 in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.