Voorbereiding DogPop 2016 in volle gang!

Dit jaar organiseert Avonturia de Vogelkelder al weer de zesde editie van het grootste en leukste hondenevenement van Nederland: DogPop! Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 4 en zondag 5 juni. De voorbereidingen zijn al weer in volle gang en Avonturia de Vogelkleder verklapt al vast een aantal onderdelen.

Elk jaar in juni verzamelen honderden honden met baasjes zich op het terrein van Avonturia de Vogelkelder waar zij genieten van spectaculaire demonstraties, bijzondere shows en natuurlijk waanzinnige aanbiedingen. Ook dit jaar zullen hond en baas hun ogen uitkijken en natuurlijk zullen er ook weer geheel nieuwe demonstraties plaatsvinden.

Met trots meldt Avonturia dat stichting Hulphond dit jaar aanwezig zal zijn. De demonstraties zullen worden gegeven door patiënten zelf en men zal met eigen ogen zien wat een goed werk deze stichting levert!

Als echte verrassing komt DJ Stephan Bouwman van Q-Music op bezoek. Samen met Nederlands kampioene Doggydance, Grietje Wagenaar, heeft hij een bijzondere afspraak staan die hij na gaat komen tijdens DogPop.
Zet 4 en 5 juni alvast in de agenda en geniet een weekend lang van bijzondere activiteiten en shows zoals Doggydance, K9, Dogdiving, het Rad van Avonturia, Dogfrisbee en nog veel meer!

Kijk voor meer informatie op HYPERLINK “http://www.dogpop.nl/”www.dogpop.nl

Avonturia de Vogelkelder, Kerketuinenweg 3, Den Haag. Website www.avonturia.nl

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.