Voel je een topkok met Van der Helm Keukens

Is koken je passie en ben jij zo’n hobbykok die het leuk vindt om de gasten iets bijzonders voor te schotelen? Van der Helm Keukens stelt je in de gelegenheid een keer met een echte topkok mee te lopen.

Daarvoor wordt een aantal vouchers van Gastkok.nl beschikbaar gesteld waarvoor je in aanmerking kunt komen bij de aanschaf van een keuken. Loop je er al warm voor? Kom dan bijvoorbeeld op Tweede Kerstdag eens een kijkje nemen in een van de showrooms van Van der Helm in de Weimarstraat in Den Haag en ontdek je favoriete topkeuken.

Sinds 2013 maakt Gastkok.nl het mogelijk voor de gepassioneerde hobbykok om een dag mee te werken in de keuken van een toprestaurant. Al veel culinaire hobbyisten zijn deze uitdaging aangegaan.
Door deze fantastische ervaring kun je je kennis en vaardigheden verrijken en meemaken wat er allemaal nodig is om al die mooie gerechten te serveren aan de klanten van het restaurant. Denk hierbij aan voorbereiding, kooktechnieken en de professionele manier waarop de bereiding plaats vindt, maar ook timing en de opmaak van de borden horen erbij.

Een 1 op 1 workshop met de chefkok en de keukenbrigade van een restaurant. Je vrienden, bekenden en familie willen maar al te graag meemaken hoe je het ervan af brengt. “Gastkok.nl brengt jullie en de verscheidene restaurants graag bij elkaar. Er ontstaat altijd een aparte dynamiek tussen de gasten van de hobbykok en het restaurant. “Koken is nog nooit zo leuk geweest” maar ook “uit eten gaan is nog nooit zo leuk geweest”.

Kijk alvast eens op www.gastkok.nl en in de advertentie hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.