Vlaggetjesdag: bereikbaarheid van Scheveningen

Zaterdag 16 juni is het Vlaggetjesdag in de 1e en 2e haven van Scheveningen. Vlaggetjesdag is een druk bezocht evenement. Het gebied is van vrijdag 15 tot en met zondag 17 juni beperkt bereikbaar voor verkeer.

Het evenement staat in het teken van oude ambachten, poppenkast, laten zien van verse vis, demonstraties van reddingen op zee, admiraalvaren en een vlootschouw voor de Scheveningse kust.

De volgende locaties worden gebruikt als evenemententerrein:
• 1e haven: Adriaan Maasplein (afhankelijk van indeling ligplaatsen), Visafslag, Vissershavenweg
• 2e haven: Dr. Lelykade, Schokkerweg, Zeesluisweg, 2de Zeesluisdwarsweg.

Afgesloten voor verkeer
Het evenemententerrein wordt afgezet met dranghekken en is alleen vrij toegankelijk voor voetgangers en rolstoelgebruikers. De locaties zijn voor bezoekers bereikbaar via de toegangswegen:
• Dr. Lelykade
• Westduinweg
• Schokkerweg
• Vissershavenweg

Dr. Lelykade tijdelijk afgesloten
De Dr. Lelykade is voor verkeer afgesloten in verband met de inrichting en opbouw van het evenemententerrein. De afsluiting geldt vanaf zaterdag 16 juni 6.00 uur vanaf de Kapitein De Rijckstraat richting gebouw de Viermaster naar de ‘Pijp’.

Bereikbaarheid
Bezoekers wordt geadviseerd om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Of kom op de fiets en zet hem in 1 van de bewaakte stallingen.

Parkeren
Toch met de auto? Parkeren kan op bestaande parkeerplaatsen zoals de Strandweg en in parkeergarages in Scheveningen-Bad. Kijk op Parkeren aan het strand en Parkeergarages en autobergingen.

Programma
Het programma van Vlaggetjesdag vindt u op www.denhaag.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.