Vier zomer bij De Uithof!

Deze zomer kun je bij De Uithof, het grootste overdekte sportcentrum van Europa, terecht voor allerlei spannende activiteiten. Voor iedereen, zowel jong als oud, is er wel wat te beleven. “De Uithof is bij veel mensen vooral bekend van de schaatsbaan. De 400-meterbaan is natuurlijk iconisch voor De Uithof, maar er is zoveel meer te beleven. Veel mensen weten dat niet,” aldus Esther Duijnisveld, Brand Manager van De Uithof.

“Om het complete aanbod van De Uithof onder de aandacht te brengen, en om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te bieden op een super leuk actief dagje weg, hebben we een speciale zomeractie. Je kunt deze zomer uit maar liefst drie verschillende activiteiten kiezen voor € 27,50!” zegt Duijnisveld.

Duijnisveld vervolgt: “Voor iedereen die zin heeft in een dag vol spannende activiteiten, staan wij de hele zomer klaar! Of je nu van de piste wilt suizen op je ski’s of snowboard, je beste kunsten wilt laten zien op het zomerijs, wilt klimmen en klauteren in het Sport en Spel Paleis of je vrienden wilt verslaan tijdens het karten of lasergamen; De Uithof is de ideale locatie voor een zomers dagje uit! Ook in het weekend ben je van harte welkom. Je kunt gratis parkeren voor de deur. En het fijne is dat je niet afhankelijk bent van het weer voor het plannen van een leuk dagje uit.”

Speciale zomeractie
Over deze speciale zomeractie het volgende. Je kunt drie activiteiten kiezen voor € 27,50 *. Je hebt keuze uit de volgende sport- & spelactiviteiten: karten, skiën, snowboarden, schaatsen, klimmen, lasergamen, bungee soccer, sumoworstelen, bumperball, boogschieten, arrowtag, tokkelen en toegang tot het Sport en Spel Paleis. Wil je meer informatie over deze actie? Kijk dan op www.deuithof.nl/zomeracatie.

* exclusief materiaal huur.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 8×2 kaartjes t.w.v. 27,50 per stuk verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul bijgaande bon in en stuur deze naar Haagmedia, Zuidlarenstraat 57/ 2.02, 2545 VP Den Haag of mail het antwoord op de vraag naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 13 augustus binnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.