Victor Meijer ontevreden over gemeente Den Haag

Poelier en stadsdichter Victor Meijer is ondernemer aan de Zuiderparklaan. Hij is ontevreden over de gemeente. “Onlangs zijn de wegwerkzaamheden voor de herinrichting van de Zuiderparklaan afgerond, maar dat is helemaal niet naar mijn zin. De uitvoerder heeft het trottoir voor mijn zaak voor de helft opnieuw betegeld en op de andere helft zijn de oude trottoirtegels blijven liggen. Twee verschillende soorten tegels; dat is toch geen gezicht. Ik heb zowel bij de gemeente als bij de uitvoerder aan de bel getrokken, maar dat is op niets uitgelopen!”

De pech van Victor is dat zijn bedrijfspand gedeeltelijk aan de Zuiderparklaan en voor een gedeelte aan de Escamplaan ligt. “De gemeente had beloofd dat we mooie trottoirs zouden krijgen. Bij mij is dat niet zo, terwijl aan de overkant van de Zuiderparklaan na de herinrichting wel mooie trottoirs liggen. Aan onze kant liggen lelijke stoepen. Het ziet er niet netjes uit. Het is juist slordiger en lelijker dan voorheen!”
Victor besluit: “Het aangezicht van een winkel moet uitnodigend zijn en dat is het bij mij momenteel niet. Op deze manier blijven (potentiële) klanten weg en dat lijdt tot omzetverlies. Gemeente, wat doen we hier aan?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.