Verteltheater Kaboem in Café Boom

Een huis voor Harry is een interactieve vertelling door Judit Wolters, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek door Leo Timmers, dat is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2019.

Het verhaal gaat over de dikke kater Harry, die op zoek moet naar een nieuw huis. Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Harry achter de vlinder aanrent en hij opeens zijn huisje kwijt is. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis? Het verteltheater vindt plaats op zondag 10 februari van 10.30 tot 11.15 uur in Café Boom aan de Henriëtte Roland Holstweg 100, het theatercafé van het Zuiderpark.

Kindertheater Kaboem! maakt levendig, muzikaal en interactief kindertheater voor diverse leeftijdsgroepen. De voorstellingen worden geschreven, geproduceerd en gespeeld door de Haagse broer en zus Stefan en Judit Wolters. Naast theater, brengen de broer en zus ook interactief verteltheater onder de naam Verteltheater Kaboem! De vertelling van Een huis voor Harry is hier een voorbeeld van.

Tickets (incl. servicekosten) Regulier: € 2,00 (contant te betalen aan de deur). Ooievaarspas: € 1,00 (contant te betalen aan de deur).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.